Nätverkar på SYV-konferensen!

konferens_ht15Den här helgen är lite speciell. Det är dags för SYV-konferensen. Konferensen endast för studie- och yrkesvägledarstudenter! Direkt när anmälan öppnade, slängde jag iväg min. Tillsammans med flertalet kursare och flera trevliga studie- och yrkesvägledarstudenter från Malmö och Umeå, träffades vi på Scandic Victoria Tower i Kista.

Konferensen inleddes med en spännande paneldebatt, vilken gärna kunde ha fått vara längre, men det kan man ju spara till en framtida SYV-konferens.

En helg full med spännande föreläsningar och trevligt häng. Passade självklart på att nätverka. SYV-branschen är liten och det gäller att knyta kontakter när möjligheten ges! Ska försöka hinna med ett studiebesök både i Malmö och Umeå, för att bekanta mig lite med de olika lärosätena.

Det var en fullspäckad helg och jag hoppas att det är en konferens som återkommer, för det är något som alla syv-studenter borde få gå på! Nätverka, lära sig mer om sitt kommande yrke och bara slappna av tillsammans med andra studenter.

Lärorikt att lära sig lite om hur de andra utbildningarna är uppbyggda. Det är en viss skillnad!

konferens_ht_15