Min första filmade föreläsning

image

Idag stod jag på scen igen. Eller inte direkt scen, men vid tavlan! Körde igenom vårens sista planerade föreläsning om Informations- och kommunikationsteknik för termin 4, campus.

En liten och nätt klass. Kände mig nästan som hemma! Min klass är inte mycket större den. Hade två kursare med mig också, Pauline och Daniel. Järntrion var samlad. Idag var även en kameraman på plats för att filma föreläsningen. Den ska upp på skolans intranät senare! Det ska bli spännande. Blev försedd med en sån där mikrofon. Spännande. Jag blev också återigen påmind om varför jag blev fotograf, jag ogillar att stå framför kameran. Och det här var ingen liten kamera. Om jag känner mig mindre bekväm att hålla föredrag inför storgrupp, så känner jag mig tveklöst obekväm att hålla föredrag inför storgrupp och en stor filmkamera! Jag fick ett helt nytt perspektiv på begreppet obekväm. Det kan jag lova dig!

Får se om jag är välkommen tillbaka i höst med några föreläsningar! Jobbar stenhårt med att få in IKT i studie- och yrkesvägledarutbildningen! Det är viktigt.