Google translate fungerar ju sisådär

image

Nu börjar examensarbetet ta form på riktigt. Vi har haft en sista omfattande handledning och fått en lista på saker att åtgärda. Vi har koncentrerat vårt resultat och vi har skrivit en avslutande reflektion. Arbetet är så gott som klart. Jag har just printat ett exemplar för att korrekturläsa det.

Sen slog det mig att vi måste ha en ”abstract”. Alltså en sammanfattning på engelska. Jag är ju inte dirket någon kung på att skriva akademiskt på engelska. Här står alltså både jag och Nadja inför ett problem. För jag får för mig att hon sagt att hon inte direkt föredrar engelska, varken att läsa eller skriva. Jag har inte sagt något till Nadja än, hon har nog glömt att den där abstract måste skrivas. Det får bli en överraskning till vårt möte i Västerås på söndag.

Översatte just vår sammanfattning via Google translate. Det fungerade ju sisådär. Ja, jag vet att vi inte kan använda oss av den översättningen. Den blir ju helt heicon bacon! Men det ger en fingervisning. Alltså, det här kan nog vara den svåraste biten i hela examensarbetet. Utan tvekan.

Ett svar till “Google translate fungerar ju sisådär”

Kommentarsfunktionen är stängd.