Sista föreläsningen på studie- och yrkesvägledarprogrammet

17 mars 2016. Det är dags för föreläsning igen, men idag är det sista gången jag sätter mig i den stora hörsalen tillsammans med mina underbara kursare. Vi sitter i södra husen, jag har smugit in en kopp kaffe. Egentligen är det förbjudet med mat och dryck i hörsalarna, men utan kaffe stannar min hjärnverksamhet. Så är det bara. Så många minnen, så många upplevelser, så många saker jag och bästa klassen, SYV13, varit med om tillsammans.

Dagen till ära sitter jag på middag hos min gamla kursare och nuvarande kollega och nära vän, Daniel. Med oss är också vår kollega och vän Pauline, som gick utbildningen tillsammans med oss. Vi är trion som gjorde flesta grupparbetena tillsammans. Vi är trion som fick arbeta i trio även när det var pararbete. Vi är järntrion. Det är mycket som har hänt sedan examen 2016 och att träffas såhär över en middag och återuppleva minnen och snacka om allt och inget är verkligen härligt.

Vilken tur jag har som fått äran att träffa, studera och arbeta med de här supermänniskorna! På bilden, jag och Daniel, bakom kameran, Pauline. Fotot taget efter sista föreläsningen på jakt efter intervjumaterial till examensarbetet.